Pyrmont Residence

A monochromatic palette with beautiful textures, accented with pops of colour is the perfect fit for the young stylish couple who dwell there. Every millimetre of the compact floorplan was considered to maximize functionality – from the storage-savvy banquette seating in the kitchen for comfortable conversation during meal preparation, to the wall bed allowing the office to effortlessly become a guest bedroom. The connection to courtyard dining from both the kitchen and living areas leads to a feeling of spaciousness as light floods into the core of the home. Custom open shelving in the living provides the perfect platform to display precious items gathered from past travels. A photo of one of their favourite places in Milan has pride of place as a custom wallpaper in the dining area. Highly curated spaces in this inner-city apartment have resulted in a sophisticated, timeless interior where treasured objects are thoroughly enjoyed.